Danske Grand Prix sejre ved Baltic Cup

24-05-2015 22:01

Det blev en svensker der løb af med sejren for kat. III, mens det blev til dansk sejr i Grand Prix for både children, kat. I & II ved Baltic Cup på Capacity

Solen stod højt på himlen da dagens første klasse i forbindelse med Baltic Cup, skulle startes. Klassen, Children Grand Prix Big Tour blev vundet af Laura Baaring Kjærgaard på Baileys Bh i tiden 34.18 sekunder efter en flot nulrunde i omspringningen. Alle tre placeringer var danske, idet at Emilie Louise Weilsby på Fortuna indtog andenpladsen i tiden 35.42 sekunder, ligeledes med 0 fejl. Mathilde Aborg på Contina kom ind et split sekund efter Emilie, hvilket sendte hende på tredjepladsen med en tid på 35.43 sekunder med en fejlfri runde. 

Herefter var det tid til at sætte springene ned til kat. III, som også skulle ride Grand Prix. Igen i dag blev det svenske flag hejst til vejrs for kat. III, da det endnu engang blev Phillip Svitzer på Oliver som tog sig af førstepladsen, i dag i tiden 27.61 sekunder og en nul runde. Han var dog også den eneste svensker som formåede at placere sig, da Louise Engelsted på Aziz red i fejlfri runde i tiden 29.85 sekunder og sikrede sig andenpladsen. Nummer tre blev Josefine Sandgaard Mørup der med Bølle red ind over målstregen i tiden 30.26 sekunder. 

I kat. II ponyernes Grand Prix var kun to ekvipager fejlfrie og begge ryttere formåede også at være fejlfrie i omspringningen. Celeste Christine Arndal på Fredbos Mesterix lagde godt fra land med en fejlfri omspringning i tiden 35.05 sekunder. Det betød at Maria Barnewitz Schou på Flying Ronaldo ikke bare skulle være fejlfri, men også være hurtig. Hun formåede at være fejlfri, men hun red ind over målstregen stod tidstageren på 35.22 sekunder. Hun formåede derfor ikke at slå tiden 35.05, så førstepladsen tilfaldt Celeste Christine Arndal hvorefter Maria Barnewitx Schou blev nummer to. Josefine Sandgaard Mørup blev endnu engang nummer tre, denne gang med Kantje's Valentijn med 4 fejl i hovedspringningen i tiden 66.71 sekunder. 

Dagens sidste klasse var for kat. I ponyerne, som også skulle ride Grand Prix for at opsamle point til Baltic Cup. Her formåede fire ryttere at ride fejlfrit i hovedspringningen, hvor en af dem i forvejen red med det gule føreunderlag og derved førte Baltic cup. Det blev samme ekvipage som også vandt dagens klasse, nemlig Anne-Kristine Rie Truelsen på Westside Ranger, som red en overbevisende nulrunde i tiden 34.90 sekunder. Celeste Christine Arndal var endnu engang at finde til præmieoverrækkelse, denne gang på Legolas, hvor ekvipagen indtog andenpladsen med en fejlfri runde i tiden 37.69 sekunder. Et kendt ansigt dukkede også op på tredjepladsen, nemlig Laura Baaring Kjærgaard på Tonlyn Bobby's Girl som også leverede en fejlfri omspringning i tiden 40.85 sekunder.

Ridehesten har været tilstede både i går og i dag. Husk og se billederne i næste uge!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen