Danske Jessica 2’er i speedfinale (Video)

22-10-2016 17:24

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

Nybor Pferde Speed Finale CSI3* er netop afgjort i den store arena ved Odense Horse Show. Det blev til en tysk sejr, men publikum gjorde hvad de kunne og drev med, da den unge danske rytter Jessica Vinther Jensen red sin flotte nulrunde

Selvom det ikke blev til en dansk sejr, kan vi godt være stolte af Jessica Vinther Jensen, der kom på banen som rytter nummer 14 i dagens speedfinale. Publikum sørgede for at drive godt med og ved præmieoverrækkelsen, var der bestemt ingen tvivl om, at hun var deres favorit. Jessica red sig ind på den foreløbige førsteplads efter anden rytter i klassen, tyske Janne Friederike Meyer, ellers havde ført den længe.

Sejren i dagens speedfinale gik til tyske Johannes Ehning og hesten Cayenne 162, der pudsigt nok ejes af sponsoreren af klassen. Sammen red de bestemt for at vinde. De havde ingen nedslag og en tid på 49,80 sekunder – 0,24 sekunder hurtigere end danske Jessica.

- Jeg synes, at jeg red rigtig godt i dag, lige på nær til sidst, hvor jeg lige tog en ekstra halv parade – men jeg er meget tilfreds med mit ridt og min placering. Jeg havde håbet på, at det gik godt og jeg synes, at Levante er i topform – så et eller andet sted havde jeg forventet en placering, fortæller Jessica efter dagens flotte ridt.

Vi kan desuden forvente at se Jessica igen til Christmas Show ’i topform’ ifølge hende selv.

1. Johannes Ehning på Cayenne 162 e. Cornet Obolensky/ Gonfaron

2. Jessica Vinther Jensen på Levante 14 e. Landor S/ Wendekreis

3. Janne Friederike Meyer på Chloe e. Chippendale Z/ Quicksilver

Se Johannes og Jessicas lynhurtige ridt her:

Se det samlede resultat HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen