Danske militaryresultater

06-10-2013 19:01

Flere danske militaryryttere var denne weekend af sted til internationale stævner i Polen og Tyskland, og det blev til placeringer ved begge stævner

Copyright Ridehesten.com
Tia Lundemose Andersen på Chelsea 103. Arkivfoto: Ridehesten.com

Denne weekend har de danske militaryryttere haft en hang til syvendepladser, for det er blevet til hele tre af slagsen, samt flere gode resultater lige uden for placeringsrækken.

I polske Bialy Bor blev det til en syvendeplads til Nicoline Christiansen på Monique med 44,70 strafpoint i CIC*, mens Hanne Wind Ramsgaard på Vestervangs Arami blev første uplaceret (nummer ni) i CIC** med 60,10 strafpoint, og Vicky Mathiesen på Dejo sluttede uden for placering som nummer 10 med 92,70 strafpoint i CCI***.

Ved det CIC* stævne i Bag Segeberg, Tyskland, blev det i den ene klasse til en syvendeplads til Tia Lundemose Andersen på Chelsea 103 med 59,00 strafpoint, mens bedste dansker uden for placering blev Diana Kramer og Mr. Chaplin som nummer 11 med 62,70 strafpoint. I den anden klasse blev det til weekendens tredje danske syvendeplads, denne gang til Maibrit Laustsen på Painters Red Molly med 46,00 strafpoint.

Se flere resultater fra stævnet i Polen her og fra stævnet i Tyskland her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen