Danske placeringer i Neumünster

18-02-2024 07:13

Der er ikke kun i dressurklasserne at der er danskere til start i Neumünster, også på springbanen er det lykkes Lars Bak Andersen og Søren Pedersen af ride placeringer hjem

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen og Ethene. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

I Holstenhallen i Neumünster er der i denne weekend World Cup i dressur og CSI3* i springning. Udover Nadja Aaboe Sloths flotte præstation har flere springryttere også leveret flotte resultater.

I fredagens 135 cm Youngster Cup havde Søren Pedersen succes med 8-årige Tailormade Casallorette PS e. Casallco/Contendros 2, da de blev nummer fem ud af 49 starter, blot lidt over et sekund fra sejren.

I den efterfølgende CSI3* 145 cm lykkedes det Søren Pedersen med Tailormade Conita Blue PS e. Conthargos/Chacco-Blue at blive nummer otte, mens Lars Bak Andersen og Wadro's Higgins e. Spartacus TN/Berlin blev nummer ni.

I går eftermiddags var Lars Bak Andersen igen fejlfri i både hovedrunden og i omspringningen - denne gang i CSI3* 150 cm med Ethene e. San Patrignano Corrado/Cayado 3. Med tiden 40,10 sekunder blev de placeret som nummer fire.

Stævnets start - og resultatlister.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen