Danske placeringer i udlandet

31-03-2024 21:53

Mille Albinus Hjermitslev

I Arezzo blev to danskere placeret i top-7 i 145 cm, mens en childrenrytter tog andenpladsen i Grand Prix'en i Opglabbeek. Det er blot nogle af de danske rytteres flotte præstationer ved påskens internationale stævner rundt om i Europa

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Chaccball og Mathias Nørheden Johansen med Montverdi. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange danske springryttere har været til start ved forskellige stævner rundt omkring i Europa i påsken, og det er blevet til mange flotte resultater. 

I solen i Arezzo var der søndag formiddag finale i sølvturen ved den 3-stjernede Toscana Tour. Klassen gik i 145 cm, og der var mulighed for at få point til verdensranglisten. Her blev to danske ryttere placeret i top-10. Sjettepladsen gik til Caroline Rehoff Pedersen og Chaccball e. Chacco-Blue/ Baloubet du Rouet. En hest, som Rehoff kun for nyligt har erhvervet sig. Lige efter, som nummer syv, kom Mathias Nørheden Johansen og Montverdi e. Verdi TN/ Voltaire Pref. Begge ryttere var fejlfrie i både hovedrunden og omspringningen. 

Klassens resultat.

Start- og resultatlister. 

Længere mod nord i Opglabbeek i Belgien på Sentower Park har en håndfuld danske ryttere været til start. Der har både været 1-stjernede klasser samt klasser for U25-, children- og ponyryttere. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I children Grand Prix'en blev det til en flot andenplads til Sille Hartvig Nielsen og Quimono de la Roque e. Kannan/ Quick Star efter to fejlfrie runder i 125 cm. Ekvipagen havde også vundet 120 cm fredag og var blevet nummer to torsdag, så de har haft en rigtig god weekend. 

Klassens resultat. 

Start- og resultatlister. 

Copyright Ridehesten.com
Sille Hartvig Nielsen og Quimono de la Roque ved Scandinavia Jumping Tour 2024. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Sidst har der også været en stribe af ryttere til start i Lier, Belgien. Her blev Victoria Sophia Hjorth-Madsen og Catwalk V e. Cosmeo/ Heartbeat placeret som nummer 11 i 145 cm lørdag. En klasse, der blev vundet af tyske Hans-Dieter Dreher, og hvor også mange andre store navne var til start. Se video af Victorias runde nedenfor.

Klassens resultat.

Start- og resultatlister.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen