Danske ponyryttere i Compiegne

31-05-2014 14:37

De danske ponypiger har gjort en flot foreløbig indsats ved det internationale dressurstævne i franske Compiegne. Holdleder Rigmos Kristensen beretter her

Compiegne, Frankrig, fredag aften:

Fredagens PRT er nu redet af alle de danske piger i et stort felt på 41 ekvipager. Den første der var til start var Christine Marie Senger på Nørlunds Vincente. Det var desværre ikke fejlfrit, men alligevel formåede ekvipagen at ride sig til 66,92 % og blev nr 29 i feltet. Sandra Hyrm med Harlekin gik på som 2. dansker og havde også et par kiks, men fik også vist fine ting. Det blev honoreret med 68,54 % og en samlet 22. plads.
Derefter var det Natalie Hering til start på Da Vinci, som opnåede 69,91 % i et fejlfrit program og sluttede på en 12. plads.
Malene Aborg og Westerhuis Jorik red sig til 70,47 % i et fint og ligeledes fejlfrit program som 4. dansker og sluttede dermed som nr 10. Derefter blev det Natalie Herings tur igen, denne gang på Klinsmann. De red et fejlfrit ridt til 71,62 % og blev dermed placeret som nr 6 til præmieoverrækkelsen. Sidste dansker på banen var Nicoline Ulrich på Dornick Son, som leverede et fint program med blot en enkelt fejl. Det blev til en 24. plads og 68.03 %
Klassen blev vundet af Phoebe Peters på SL Lucci med intet mindre end 80,17 %. Vejret har været fint med sol og gode temperaturer, imorgen gælder det PRM og pigerne er klar til endnu et ridt.

Se stævnets start- og resultatlister HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen