Danske ryttere i Falsterbo Hunting

09-07-2022 11:11

Den populære terrænspringning, Falsterbo Hunting, der to gange er vundet af en dansker, har igen i år dansk deltagelse

Copyright Ridehesten.com
Da Vicky Mathiesen og Dejo vandt Falsterbo Hunting 2018. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sejren og de 40.000 skr. i Falsterbo Hunting gik i 2017 og 2018 til danske Vicky Mathisen og hesten Dejo, og ekvipagen var også i 2019 tæt på at vinde den både krævende og populære terrænspringning, der afvikles under Falsterbo Horse Show.

Efter to års corona-pause er Falsterbo Hunting igen en realitet, og det er igen i år med deltagelse af to danske ryttere, der har været med før, nemlig Vicky Mathisen og Peter Flarup.

Jeg rider endnu en gang på min gode gamle Dejo, der nu er 19 år, fortæller Vicky Mathisen til Ridehesten.com.

Copyright Ridehesten.com
Vicky Mathiesen og Dejo ved Falsterbo Hunting 2018. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

I år har man faktisk ikke kunne tilmelde sig klassen, for arrangørerne har valgt at invitere rytterne, og det har resulteret i et startfelt bestående af 15 ryttere, som er Kai Rüder, Peter Flarup, Niklas Lindbäck, Aminda Ingulfsson, Malin Josefsson, Madelene Gustafsson, Hanna Berg, Johan Lundin, Stina Arosenius, Christoffer Forsberg, Ebba Adnervik, Anna Nilsson, Henrik Adnervik, Klara Lidén Kiraly og Vicky Mathisen. Altså et felt bestående af overvejende svenske ryttere, et par danskere og en tysker.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Banedesigner Staffan Lidbeck har skabt en bane med masser af udfordringer for rytterne, og nyt i år er, at banen indeholder flere faste forhindringer og færre ridebanespring. Niveauet i klassen ligger på 3-stjernet. Konkurrencen starter og slutter inde på springbanen, hvor der bl.a. skal forceres ni faste forhindringer, og så slår ruten også en sløjfe udenfor bane ifølge Ridenews.se.

Falsterbo Horse Show starter i dag, og sidst på eftermiddagen på onsdag kender vi navnet på årets Huntingvinder. Danske Vicky Mathisen er blandt de ryttere, der har vundet flere gange. Svenske Peder Fredricsson og Sandra Gustafsson har begge vundet klassen fire gange.

På første konkurrence ved Falsterbo Horse Show i dag er der flere danske ekvipager til start på springbanen.

Stævnets start- og resultatlister.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen