Danske sejre på Vilhelmsborg

01-12-2018 21:27

Endnu en dag ved Baltic Cup er gået og her formåede de danske ponyryttere at ride sejren hjem i holdkonkurrencen for begge kategorier

Copyright Ridehesten.com
Josephine Christian Jacobsen på Svarletts Billy The Kid som var med på det vindende kategori II hold

Over 300 starter har gennem dagen været til start på Vilhelmsborg hvor, hvor det er blevet til flere sejre for de danske ryttere. 

I childrenrytternes 125 cm. Grand Prix blev det til en overlegen sejr for danske Rebekka Lomholt Kyed på Paavo, som i omspringningen var knapt tre sekunder hurtigere end den nærmeste konkurrent. Tredjepladsen blev ligeledes dansk, da den blev indtaget af Sabine Karlskov Lange på For Joy som ellers red med den hurtigste tid, men desværre med fire fejl. 

Juniorrytterne fik deres sag for i deres 140 cm. Grand Prix, hvor kun en rytter formåede at være fejlfri. Camilla Mortensen på Quidor red en fejlfri tur og kunne derfor hive sejren i land som eneste fejlfrie. Nummer to med fire fejl blev Laura Baaring Kjærgaard på Carina.

Weekendens første danske sejr i en holdkonkurrence stod ponyerne for. Hos kategori I ponyerne indtog Danmark endda både første - og andenpladsen. Det blev hold nummer to fra Danmark bestående af Selma Johanne Talarek, Esme Ege Olsen, Thilde Strandby Møller og Julie Karoline Terp som tog sejren. 

Kategori II-ponyerne gjorde de store ponyer kunsten efter, da de danske ryttere igen formåede at tage sig af både første - og andenpladsen i holdkonkurrencen. Det vindende hold bestod af Josephine Christian Jacobsen, Maria Espersen, Olivia Hundborg Dresler og Karoline Sloth Kjær.

Se alle start - og resultatlister HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner