Danske talenter i front i Finland

01-07-2021 19:21

Marie Helene Rigård Rohleder

Nordic Baltic Championships: Flere talentfulde unge danske springryttere rider i disse dage nordisk mesterskab i Finland. I dag er det blevet til flotte danske placeringer for blandt andet Benedikte Rie Truelsen og Line Busk Heltborg

Copyright Ridehesten.com
Line Busk Heltborg. Foto: Hanna Heinonen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I disse dage rides der Nordic Baltic Championships i  Ypäjä  i Finland, og dagens klasser har budt på flere flotte danske placeringer. 

I 140 cm klassen red Benedikte Rie Truelsen på Althea Nova Ask e. Nekton/ Cor de La Bryere sig ind på en flot andenplads i tiden 75.82. 

Se resultatet her. 

I holdkonkurrencen for children-rytterne ligger Danmark nu på en flot andenplads, hvor især  Alberte Filuca Brünning Conradsen på Miss Hope e. Hip Hop/Laughtons Flight ligger helt i front, da hun i går sikrede sig sejren i 120 cm-klasse med en nulrunde i tiden 72,59 sekunder. 
Det danske hold childrenryttere består af Alberte Filuca Brünning Conradsen, Laura Thomey, Signe Kruuse og Julie Stenmann Christensen.

Copyright Ridehesten.com
Alberte Filuca Brünning Conradsen på Miss Hope. Foto: Hanna Heinonen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Se resultatet her. 

Med stimen af danske sejre ved dagens klasser i Finland stopper ikke her. I 135 cm klassen var det lutter dansk top tre med Line Busk Heltborg og Gaville e. Chellthago Z/ Animo i toppen efter en lynhurtig runde på 67.40 sekunder.  Derfor ligger Line Busk Heltborg også i spidsen i den individuelle konkurrence for juniorer. 

Clara Roesgaard Kristensen på Ak's Cavlina e. Cachas tog sig af andenpladsen i tiden 73.07. 

Se resultatet her. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen