Danske voltigører til start i Ermelo

03-05-2018 07:19

Camilla Tiefensee Schrøder

Årets første internationale stævne for de danske voltigører finder sted i hollandske Ermelo i denne uge, og her skal de teste deres nye programmer foran de internationale dommere for første gang

Copyright Ridehesten.com
Sheena Bendixen, som her ses ved en opvisning ved sidste års Hingstekåring i Herning, er udtaget til WEG 2018. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når CVI Ermelo løber af stabelen fra fredag til søndag i denne uge, skydes sæsonen for alvor i gang for de danske voltigører.
– Det er det første internatioanle stævne, danskerne tager til i år, og det er et supergodt stævne, fortæller holdkaptajnen Lise C. Berg.
– Det er ikke et udtagelsesstævne for Danmark, men det siger stadig meget om, hvor vi er henne, og det er første gang, de får testet deres nye programmer foran de internationale dommere, så det betyder meget, forklarer hun.

Stor konkurrence om EM-pladser
Ved udtagelsesstævnerne i Tørring Rideklub den 19.-20. maj og Flyinge, Sverige den 21.-24. juni vil det blive besluttet, hvem der skal repræsentere Danmark ved Junior-EM, som afholdes i Ungarn til august i år, og der er mange gode kandidater om buddet.
– Der er stor konkurrence om pladserne hos pigerne i individuel junior, og alle, der er i spil om pladserne til Ungarn, er til start her i Holland, fortæller Lise C. Berg, som skal udtage truppen i samarbejde med DRF's voltigeringsudvalg.
For seniorernes vedkommende er udtagelsen til World Equestrian Games allerede overstået, og det bliver Sheena Bendixen, der kommer til at repræsentere Danmark i Tryon. Hun er også til start i Holland. Se hele listen over deltagere.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen