Danskejede unghingste til klar til kåring i Vechta

15-10-2021 10:40
Avl

Flere danske hinngsteholdere har fremstillet indkøbte hingste eller hingste af egen avl ved oldenburgerforbundets hingstekåring, og dressurbetonede hingste fra Blue Hors, Helgstrand såvel som HP Horses er udtaget til kåringen i november i Vechta

Copyright Ridehesten.com
Foto: Beelitz.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når det tyske oldenburgerforbund den 21.-24. november 2021 afholder årets hingstekåring i forbundets hovedkvarter Vechta, bliver det med deltagelse af nogle af Danmarks største hingsteholdere.

Til kåringen har Blue Hors fået en hingst udtaget efter Blue Hors Farrell/ Bon-A Parte S/ Landsieger I, hvis mormor er søster til den kendte hingste Feiner Stern.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Helgstrand Dressage har fået udtaget to hingste til oldenburgerkåringen; en efter Valverde/ Floriscount/ Lauries Crusador xx, hvor moderen er søster til den tidligere Bundeschampion, Finest Selection, og derudover en hingst efter Don Allegro/ Sarkozy/ De Niro.

Det sjællandske stutteri HP Horses har fået to hjemmeavlede hingste udtaget til kåringen. Det drejer sig om HP Thunderbird e. Total Hope/ Sir Donnerhall I/ Donnerhall, hvis mor er halvsøster til stutteriets hingst Fürstenball, samt HP Vincello e. Vitalis/ Apache/ Fürst Romancier, hvis helbror er  HP Valentino og mormor er den tidligere årets hoppe i oldenburgerforbundet Fasine, som er helsøster til hingstene For Romance I og II.

Se alle udtagne dressurhingste.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen