Danskerne gør det godt

12-08-2022 11:41

Under VM i Hernig er der også CSI3* samt CSI KRAFFT Jumping Tour of Amaturs-klasser, og her har danskerne gjort sig positivt bemærket

Copyright Ridehesten.com
Vincent Lambrecht og Catwalk Harry under VM-stævnet i Herning. Foto: Maria Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I torsdagens CSI3* 140 cm blev det belgiske Vincent Lambrecht der tog sejren foran danske Nicolas Pedersen med Tailormade Diarado’s Boy, der sluttede på andenpladsen. Antonia Andersson indtog tredjepladsen. 

Resultatet af klassen kan ses her. 

Torsdag var også starten på CSIam KRAFFT Jumping Tour of Amaturs, hvor en del danskere var til start. Lille tur gik sejren til danske Freja Fredslund med Curie foran Freya vejlstrup og Karoline Vistesen Graversen. 

Den resultatliste kan ses her. 

I mellemtur blev det danske Gustav Hollænder Jensen der med Cajou vandt klassen foran Rosemarie Herring på Ambition Gold. Det blev norske Hannah Marie Rogne med Late Night S der tog tredjepladsen. 

Resultatliste mellem tour.

I stor tur lykkedes det britiske Noora von Bülow at frafriste danskerne sejren, da hun med Interstar B var den hurtigste med nul fejl foran danske Nikoline Dresler på Chicco og Marie Louise Riisgaard Kemp med 4Ever Black Jack.

Resultatliste stor tur. 

De gode resultater fortsatte fredag 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Freja Fredslund tog endnu en sejr fredag på Curie i lille tur foran tyske Louise Dangela og tredjepladsen gik til Anne Charlotte Bøgh-Sørensen på Catnis. 

Resultatliste lille tur fredag.

I mellemtur blev det danske Signe Dueholm Veng Kristensen der med Bugati Z tog sejren foran Gustav Hollænder Jensen med Cajou og svenske Emma Wallander. 

Resultatliste mellem tur fredag.

Det lykkedes også at få en sejr i stor tur, da Noona Wildfang Linde var den hurtigste fejlfrie med Eurvette O. Det var hun foran svenske Simone Jagestrand og britiske Noora von Bülow. 

Stævnets start- og resultatlister. 

Livestream

TV-sendetider

Herning2022

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen