Danskerne i stærkt World Cup-felt

25-09-2014 13:49

De danske ryttere, der skal repræsentere Danmark ved Reem Acra FEI World Cup Dressur i Odense, er nu udtaget. De kommer i skrapt selskab, for verdensstjerner med efternavne som Cornelissen, Werth, Gal og Minderhoud vil også ride med om sæsonens første World Cup-point

Copyright Ridehesten.com
Sidste års vinder af World Cup-kvalifikationen ved JBK Horse Shows i Odense; Anna Kasprzak og Donnperignon.

Under JBK Horse Shows den 9. -19. oktober i Odense afvikles igen i år sæsonens første afdeling af den verdensomspændende turnering Reem Acra FEI World Cup Dressage. World Cup dressuren finder sted den 18.-19. oktober.

World Cup-afdelingen i Odense har i lighed med tidligere år en stor tiltrækningskraft på den etablerede verdenselite i dressur. Tilmeldingerne tikker ind i disse dage - også fra de danske ryttere.

Danmark vil således blive repræsenteret af sidste års vinder af World Cup-afdelingen i Odense, Anna Kasprzak på Donnperignon, der skal forsøge at gentage succesen fra sidste år. Derudover kan publikum opleve Agnete Kirk Thinggaard på Jo Jo Az, Ulrik Mølgård på Michigan og Jim Rasmussen på Broholms Highlight. Lena Leschly Åmand på Gørklinktgårdens Fanero er reserve.

De danske ryttere kommer i skrapt selskab til World Cup afdelingen i Odense. Persongalleriet består af flere internationale topryttere med flere medaljer fra de store mesterskabe. Blandt rytterne er:

Fra Holland
Adelinde Cornelissen, Edward Gal, Hans Peter Minderhoud

Fra Tyskland
Isabel Werth, Ulla Salzgeber, Fabienne Lütkemeier

Fra Sverige
Patrik Kittel, Minna Telde, Tinne Vilhemsson-Silfvén

Fra Spanien
Alexandra Barbancon, Morgan Barbancon

Kilde: pressemeddelelse

Se mere på www.jbkhorseshows.dk

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing