Danskerne i top af ungdomsklasserne

21-10-2022 16:44

Trine Askjær-Jørgensen

Dagen startede med U25- og ungrytterdressur ved World-Cup-stævnet på Vilhelmsborg i dag, og der var ganske meget dansk islæt i toppen af de to internationale klasser, hvor sejren i den ene klasse og andenpladsen i den anden gik til danske ryttere

Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er der internationalt dressurstævne på Vilhelmsborg med den første kvalifikationsrunde i den vesteuropæiske liga af FEI World Cup i dressur 2022/2023. I denne forbindelse går der også ungdomsdressurklasser samt en 3-stjernet lille tur og stor tur. Ungdomsklasserne, U25 og ungrytter, skød i går, torsdag, stævnet i gang med et brag – og her var mange flotte præstationer af de danske ryttere.

Lövsta Future Challenge International Tour CDI-U25
I dag stod U25- og ungrytterne igen for at åbne dagens bal på Vilhelmsborg, og det blev med en flot dansk sejr. Med 72,000% tog Karoline Rohmann og Jakas Don Louvre e. Blue Hors Don Romantic/ Lauries Crusador xx (opdr. Jan og Karina Koefoed-Nielsen) førstepladsen.

På anden-, tredje- og fjerdepladsen kom udenlandske ryttere, men femtepladsen gik til endnu en dansker, nemlig Josefine Hoffmann med Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri Hønnerup), som red sig til 68,385%.

Klassens resultat.

Nyheden fortsætter efter annoncen

CDI-Junior kür
Gårsdagens vinder, 16-årige Annabelle Rehn, tog igen i dag en placering, men måtte dog se sig slået af svenske Laura Laustsen. Med 74,558% indtog Annabelle og den 10-årige vallak Nikitaro e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro altså andenpladsen i dagens kür for juniorer.

Tredjepladsen gik til tyske Rose Oatley, mens der var danskere på de resterende top-5 placeringer. På fjerdepladsen med 73,242% kom Theresa Rosenkilde og Blue Hors Zwobber e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Romanov (opdr. Blue Hors ApS), og på femtepladsen blev det Victoria Toft Wakswik med Dancing Boy e. Dancier/ Blue Hors Romanov (opdr. Ulrik og Lena Kristensen), som fik 72,658%.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatliste.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner