Danskerne klar til finalen

20-09-2008 18:47
De danske ryttere og de tilrejsende tilskuere, hjælpere og opdrættere ser frem til morgendagens finaler ved VM på Zangersheide
Copyright Ridehesten.com
Det lykkedes for Ridehestens fotograf at få samlet nogle af rytterne; Bjarne Mark, Søren Knudsen, Kirstin Skjoldshøj, Sarah Kromann Rosenlund og Allan Blomgren, Dansk Varmblods formand Jan Pedersen samt holdlederne Annette Winther, Henning Uhrup og Vagn Thorup.

Det er de 5-årige heste, som starter finaledagen ved VM på Zangersheide i morgen tidlig kl. 9.30. I klassen for 5-årige heste er Danmark repræsenteret ved tre ekvipager, alle tre ryttere sidder på ryggen af udenlandsk opdrættede heste. Først ude er Søren Knudsen med startnummer 7 på Coulthard e. Colman. Andreas Schou og Cheer and Clear e. Con Air har trukket startnummer 34 og Søren Knudsen skal på banen igen med startnummer 36 på Berit Nielsen og Stald Cajus' avlshingst Camargue e. Cassini I. De bedste 6-årige springheste skal i aktion fra kl. 12.30 - her er dansk avl og ridesport reppræsenteret ved tre ekvipager. Jennifer Fogh Pedersen er først ude på Edgar e. Embassy med startnummer 11. Michæl Aabo følger efter på den danske varmblodshoppe Lussan e. Crelido med startnummer 14. Lussan er opdrættet af Poul Nielsen, og hun er datter af Ligitta e. Come Back, der vandt VM-sølv netop på Zangersheide sammen med Michæl Aabo. Søren Møller Nielsen har trukket startnummer 25 på den danske varmblodsvallak Gonzo Ask e. Gipsy Ask. Gonzos mor er Lolita Ask, der har en international karriere bag sig. Michæl Aabo er alene om at forsvarre de danske farver i klassen for 7-årige heste på Royal Lady e. Aljano - de to har startnummer 6 i klassen, som begynder kl. 15.45. Samtlige finaler har omkring 40 deltagere.

Links

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen