Danskerne klar til Nations Cup i Parken

20-05-2011 12:17
I dag fredag er hovedattraktionen i Bernstorffsparken holdkonkurrencen Mercedes Benz FEI Nations Cup - danskerne skal i kamp om points mod 14 nationer og starttidspunktet er flyttet
Copyright Ridehesten.com
I eftermiddag skal danskerne igen forsøge at snuppe sejren i Nations Cup på hjemmebane i Bernstorffsparken, som de gjorde det tilbage i 2008, hvor holdet bestod af : Tina og Charlotte Lund, Linnea Ericsson og Thomas Velin - næsten samme opstilling som i dag, hvor landstræner Achaz von Buchwald har Tina, Linnea, Thomas og Andreas Schou på holdet. (Foto: Ridehesten)

Hele 15 nationer skal i eftermiddag kl. 15.30 dyste om værdifulde points i Nations Cuppen. Det danske hold består af: Linnea Ericsson/Pero-Z Hillock, Andreas Schou/Unos's Safier, Thomas Velin/Godsend du Reverdy og Tina Lund på Zamiro i nævnte rækkefølge. Det danske hold har trukket startnummer 9, det er England, som er først på banen efterfulgt af Irland, Belgien, Sverige, Frankrig, Italien, Schweiz Tyskland, Danmark, Holland, Spanien, Norge, Australien, Brazilien og Hongkong. På papiret ser Sverige og Tyskland ud til at møde i meget stærk opstilling, men der er ingen tvivl om, at danskerne vil forsøge igen at tage sejren i Nations Cup på hjemmebanen i Parken.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen