De er så seje - ponypigerne!

27-06-2015 10:43

Sådan, de danske ponypiger satte deres nordiske konkurrenter til vægs i den individuelle kamp om de nordiske medaler for ponyer kat. I - det blev dansk på de fire første pladser

- De er så seje og i topform, jeg er meget tilfreds, fortalte landstræner Jette Nevermann Torup med et smil, efter de danske ponyryttere havde vist helt overlegen styrke i kürklassen her til morgen i Aalborg - kürklassen som afgør de individuelle medaljer. 

Louise Christensen var klassens sidste rytter og med Vegelins Goya satte hun trumf på en flot dansk klasse med en score på 77,875% og det sikrede hende guldmedaljen. Ind på sølvpladsen kom Sara Aagaard Hyrm og Der Harlekin B som havde redet et smukt program til 75,625%

Natalie Hering snuppede bronzemedaljen med Da Vinci med 75,225% og det var hun meget, meget glad for. Hun og familien samt landsholdet fik nemlig en forskrækkelse torsdag morgen, hvor Da Vinci pludselig stod med en varm forhov. Han fik omgående skoen af, og så fik han skiftevis sæbespåne bade og isvand på hoven dagen igennem. Heldigvis kunne 16-årige Natalie holde hovedet koldt, og det var heldigt, for da smeden ingen så på Da Vincis hov ved 14.30 tiden var varmen væk, hoven fin, og Da Vinci var igen i topform. Pyha, noget af en forskrækkelse for alle omkring holdet, men heldigvis for rytteren og holdet travede Da Vinci afsted uden problemer.
Det blev Victoria Christine Hanssen og Campari W We som lige måtte indtage den utaknemmelige fjerdeplads lige udenfor medaljerækken med 73,150% og dermed var de fire danske piger bedst placeret i mesterskabet. 

Se resultatet her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen