De individuelle voltigører til tops fra start ved NM

20-09-2014 13:54

Hanne Prier

I dag er det tid til, at vores individuelle voltigører skal i gang ved NM i Sverige

Copyright Ridehesten.com
Arkiv billede Ridehesten.com

I dag er det tid til, at vores individuelle voltigører skal i gang ved NM i Sverige. Dagen i dag består af to runder, først et obligatorisk- og senere et kür-program. Efter den obligatoriske del ligger vores senior voltigør Leon Lynnerup nr. 1, mens juniorpigen Ida Trab Christensen ligger nr. 2. Begge har hesten La Boheme Eg til start samt longefører Charlotte Mostrup Præstgaard.

God start på dagen

Der er god stemning i den lille danske lejr, som er taget til NM i Sverige for at forsvare de danske farver. Og den er sandsynligvis kun blevet bedre efter de fine præstationer her først på dagen. I det obligatoriske program scorede Leon Lynnerup 6,693 point for seniorerne, hvilket lægger han ind på en foreløbig 1. plads inden küren i eftermiddag. Ida Trab Christensen opnåede 7,21 point, og ligger foreløbigt nr. 2, ud af 19 startende juniorer.

Alle fire runder tæller med

I eftermiddag skal de to individuelle voltigører i gang igen. Denne gang er det deres kür-program de skal vise. Søndag morgen skal seniorerne lave det tekniske program, mens juniorerne viser deres obligatoriske program igen. Om eftermiddagen i morgen skal alle så vise deres kür igen, og den med det højeste resultat udregnet som gennemsnit af de fire programmer vinder.

Der er fire dommere ved NM i voltigering, hvor Lise C. Berg repræsenterer Danmark, Petra Skog er med fra Finland, Kim Nordin fra Sverige, og John Eccles (GBR) er kommet ind udefra.

Kilde DRF

http://smnm2014.hamrevoltige.se/home

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald