De unges Grand Prix i Kronenberg

23-09-2022 09:11

Christine Krogh Frausing
Skribent

I går var de unge, danske ryttere i Kronenberg til start i Grand Prix, hvor det for juniorrytterne blev til flere flotte placeringer 

Copyright Ridehesten.com
Noona Wildfang Linde og Cloi. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge er junior- og ungrytterne der repræsenterer Danmark ved Nations Cup Youth Final 2022 til start ved stævnet i Kronenberg, Holland. 

I onsdags red rytterne første runde af finalen og her blev der leveret flere fine resultater, men desværre ikke nok til at kvalificere sig til finalen i dag. Det kan du læse mere om her. 

I stedet kunne rytterne ride Junior og Ungrytter Grand Prix i går, der går i henholdsvis 140 og 145 cm. 

Juniorrytterne blandede sig i den grad i toppen, da de besatte hele tre placeringer. Bedste dansker i den krævende Grand Prix var Noona Wildfang Linde og Cloi e. Quirado/ La Zarras, der leverede en flot fejlfri hovedrunde, efterfulgt af en omspringning med 4 fejl. Med tiden 43,34 sekunder var det nok til at blive placeret på en 8. plads. Caroline Knudsen kom lige i hælene på Noona, og sammen med Landlyst Callicon e. Dicapo/ Coronado 3 tog hun en flot 9. plads, efter at have redet en fejlfri hovedrunde, og en omspringning med 4 fejl i tiden 43,95 sekunder. 

Frida Munk Lassen og Valerie Ask e. Larimar/ Quite Capitol, der i onsdags var bedste danske ekvipage i Nations Cup, blev også placeret i gårsdagens Grand Prix. Med en flot fejlfri runde i hovedspringningen var de sikkert videre til omspringningen, hvor de desværre fik 8 fejl. Det var dog stadig nok til at placere dem som nr. 14. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se resultat for Junior Grand Prix her. 

I ungrytternes Grand Prix blev det desværre ikke til placering for de danske ryttere. Den 145 cm høje Grand Prix var yderst krævende, og kun fire ryttere ud af 49 slap igennem med 0 fejl i både hovedrunde og omspring. 

Se resultat for Ungrytter Grand Prix her.

Udover placeringerne i Nations Cup klasserne, blev det også til en 6. plads for Caroline Rehoff Pedersen og Casey e. Cavall Ask/ Casino i en 135 cm, en 12. plads for Nikoline Dresler og Chicco e. Chacco-Blue/ Cellestial i en 135 cm Junior-klasse, en 6. plads for Laura Sargent og Foxtown Elderberry i CSIOP 125 cm og en 2. plads for Olivia Dresler og Jasmines Holly i en 120 cm pony-klasse. 

Find start- og resultatlister for hele stævnet her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen