Teambuilding, sundhed og clinic

11-01-2014 17:29

I denne weekend er godt 30 dressur pony-, junior- og ungryttere samlet på ECCO Centeret i Tønder til træningssamling uden hest - rytterne gennemgår et meget spændende program

De senere år er der skabt en god tradition for at samle landets bedste unge dressurryttere i januar på ECCO Centeret i Tønder. Samlingen sker med støtte fra Toosbuys Fond, og dagen startede i Haderslev på landsholdsrytter Anna Kasprzaks smukke ridecenter, hvor rytterne fik lejlighed til at se Anna træne to heste.
Mens Anna viste den måde hun træner først en ung hest og senere en ældre kommenterede dressurdommer Suaanne Baarup Christensen Annas øvelser og hestenes kvalitetet og samtidig fik gæsterne lejlighed til at stille Anna spørgsmål til baggrunden for, hvorfor hun træner som hun gør, og nogle benyttede lejligheden til at få praktisk råd til løsning af egne problemer. 

Herefter gik turen til ECCO Centeret i Tønder til en herlig frokost, hvorefter rytterne blev delt i to mødelokaler. I det ene gav landholdsdyrlæge Jonas Rasmussen og Lars Bak fra Højgaard Hestehostpital gode råd til, hvordan ponyrytterne kan holde øje med ponyernes sundhed og hvad man skal være opmærksom på, og hvordan man skal træne.
Samtidig gennemgik junior- og ungrytterne nogle øvelser i teambuilding ved sportspsykolog Louise Sonne Schellerup.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen