Der danses i Hjallerup

08-07-2016 20:52

Nanna Nørgaard

Første dag for C- og B-stævnet hos Hjallerup Rideklub blev afviklet i går og med intet mindre end 250 til start, fordelt på fire baner. I dag har yderligere godt 250 været til start og når den sidste ekvipage har afsluttet sit ridt i morgen, vil knap 800 have været til start i alt.

De første par dage er veloverstået ved C- og B-stævnet i Hjallerup Rideklub og i aften vil der være rytterfest, inden den sidste dag afvikles i morgen. Der er blevet budt på flotte ridt og dygtige ekvipager, der har givet hinanden kamp til stregen om placeringerne.

I går var 3'er ponyrytterne til start i deres landsstævneklasse, som gik i en LA4. Her blev det den garvede pony Magic Manipu med sin rytter Maja Emilie Leth i sadlen, der indtog første pladsen med 69,375%. Ind på anden pladsen blev det Frederikke Gram Jacobsen på Saffira Stal Bruggeweerd med 67.188% og tredje pladsen gik til Dagmar Sofie Oxlund og Clausholms Lord Joker med 64.688%

Yderligere blev der afviklet i C-klasse for 1'er ponyerne i LA1 og her var der en tæt kamp om første pladsen, som dog blev sikret af Line Sofie Klindt Petersen på Teglovens Silver med 71,552% efterfulgt af Matilde Sofie Jepsen på Tackmann's Cookie med 71,379%. Tredjepladsen blev indtaget af Sofie Rosenberg Sørensen på Santhos Kærlund 69,138%.

Blandt de fire baner lørdag morgen bød den ene på en ungrytterklasse. Med 68,596% kunne Emma-Amalie Wraa med hesten Fürst Farhenheit L indtage første pladsen. Anden pladsen gik til Victoria E. Vallentin på Don'A Rush med 67,368% og ind på trejdepladsen med 67,281% blev det Signe Andersen på Waldemar.

På samme bane blev der afviklet en MB1, som rundede dagen af. Stine Døssing vandt klassen overlgent med hele 68,581% på Lehmanns Lilo og med hele 3% ned til nærmeste konkurrent, som var Stine Migge Holst Petersen på Donna Divina Hokst med 65,270%. Ind på tredjepladsen blev det Julie Dyrgaard med 64,797% på Ryvangs Zafina

I morgen afvikles sidste dag og alle resultater vil kunne ses via linket her

Ridehesten havde en fotograf til stede fredag og lørdag og bilederne vil kunne ses fra starten af næste uge.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen