Det koger til Roskilde Dyrskue

03-06-2023 16:28

Trine Askjær-Jørgensen

Vejret er perfekt til at tage på dyrskue, og det benytter rigtig mange sig i dag af. Igen i morgen er der masser af spændende ting at opleve på Roskilde Dyrskue

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lige nu ligner det en besøgsrekord på Roskilde Dyrskue, hvor der sidste år var over 90.000 besøgende. Med det fantastiske sommervejr, weekenden byder på, og pragtfulde program, som dyrskuet er klar med, så forstår man godt, at mange har taget turen dertil for at hygge sig med venner og familie; nyde sommervejret og opleve en hel masse.

Sidste år vente dyrskuet efter to år med Corona stærkt tilbage, og den succes ser ud til at fortsætte.

– Der er rigtig mange mennesker i dag, men det går rigtig godt. Folk er glade, og der er god stemning, fortæller Rie Ebbe Andersen og Helle Lyngfeldt, som er nogle af arrangørerne bag.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– I dag får vi fundet en helt masse vindere i de respektive konkurrencer. Der er både heste, køer osv. i ring, og det går rigtig godt. Vi har som noget nyt i år indført, at folk via deres telefoner kan stemme på deres favoritter, og således udnævner vi en publikumsfavorit blandt dyrene, som så får en særlig roset, siger Rie Ebbe Andersen og fortsætter: – Folk har virkelig taget godt imod det nye koncept, og det har været ret sjovt at se, at publikum faktisk overhovedet ikke har været enige med dommerne. De har haft deres egne favoritter.

På programmet i morgen søndag er der for hestenes vedkommende:

  • Kl. 10.30: Præsentation af skuets mange hesteracer
  • Kl. 12.30-12.50: Køier køreshow
  • Kl. 14.00-15.00: Uddeling af ærespræmier til heste
  • Kl. 15.45: Afsluttende tale ved Roskilde Dyrskues formand Povl Fritzner
  • Kl. 15.45-17.15: Det Store Hesteshow

Så der er stadig masser at opleve. Du kan se det fulde program på Roskilde Dyrskues hjemmeside. Udover heste dækker det også over køer, geder, får, fjerkræ, kaniner, katte, hunde, maskiner, foredrag, shows osv.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald