Emilie og Theresa i top i Le Mans

16-04-2023 09:42

Trine Askjær-Jørgensen

I Le Mans var en lang række danske dressurryttere i går til start. Her blev det til i alt fire top-3 placeringer, hvoraf to af dem var førstepladser

Copyright Ridehesten.com
Theresa Rosenkilde og Blue Hors Zwobber. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I Le Mans, Frankrig, deltager en lang række unge, danske dressurryttere i denne weekend i et stort internationalt stævne. Det er starten på udendørssæsonen for mange, og dermed en mulighed for rytterne at teste formen af, og landstrænerne at danne sig indtryk af ekvipagerne. Indtil videre er det blevet til flere flotte placeringer, og det gjorde det også i går. Særligt to piger gjorde det godt.

Theresa Rosenkilde, der med Blue Hors Zwobber e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Romanov (opdr. Blue Hors ApS) den anden dag tog en sejr, gentog succesen i går med en score på 69,755% i juniorernes individuelle konkurrence.

Klassens resultat.

En anden dansk rytter red også en sejr i hus. Emilie Hansen og Bossa Nova Bitsch e. Power and Paint/ FS Champion de Luxe viste flot form i ponyernes individuelle konkurrence, hvor hun og den 12-årige hoppe red til hele 72,748%.

På fjerdepladsen i klassen kom Andrea Hamann Sand og Golden Spring GH e. Golden State/ Gentleman med en score på 69,955%.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Emilie Hansen og Bossa Nova Bitsch. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Og så blev det til to tredjepladser i to individuelle ungrytterklasser. Pernille Korsgaard Madsen red sig med Napoli TH e. Floricello/ Flemmingh til 70,098% i CDIOY, og Lea Andreassen Torabi red Bergåkras Amaranth e. Ampère til 68,627% i CDIY.

Resultat af CDIOY.

Resultat af CDIY.

I går kunne vi berette om, at den 11-årige, brune vallak, Vamos Amigos e. Vitalis/ Blue Hors Hotline, der tidligere har gået med stor succes under Cathrine Laudrup-Dufour bl.a. ved VM 2022, nu fortsætter succesen under sin ejer og nye rytter, engelske Annabella Pidgley. Denne weekend er det blevet til to sejre i U25-dressur, fredag i Intermediaire II og lørdag i Grand Prix.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen