Det sker ved DM i dressur fredag

02-06-2023 06:53

Det er i dag, at danmarksmesterskaberne i dressur løber af stablen hos Helgstrand Event, hvor stævnets første DM-klasse er 1. afdeling af Agria DRF-mesterskab U25

Copyright Ridehesten.com
U25-rytter Karoline Rohmann med den ene af sine to DM-heste, Jakas Don Louvre. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

PAVO DM i dressur 2023 for senior-, U25- og paradressurryttere løber af stablen i den kommende weekend, og stævnet starter allerede i dag med landsstævneklasser og ligeledes den første DM-klasse, som afholdes i aften for U25-rytterne.

DM for U25-rytterne hedder Agria DRF-mesterskab U25 og afholdes i to afdelinger, hvor kürfinalen går søndag middag. I morgen går den første afdeling og har 20 ekvipager på startlisten, hvor ryttere som Karoline Rohmann, Sandra Aagaard Hyrm og Nadja Therkildsen er til start på to heste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

For senior- og paradressurryttere er danmarksmesterskabet koncentreret over weekendens to dage. Til gengæld er der god dressur fredag i form af adskillige C- og B-stævneklasser, der strækker sig over to Agria Para-Grand Prix-klasser, Helgstrand Bronze Cup, Nordvest Box Future Cup for ponyer, KASK Pony Cup og KASK Prix St. Georges samt Kingsland dressurklasser for både hest og pony.

DM-stævnets start- og dressurlister.

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald