Det sker ved DM i dressur søndag

04-06-2023 06:16

Søndag ved Helgstrand Event i Uggerhalne er den helt store finaledag, hvor fire danmarksmesterskaber bliver afholdt. Dagen slutter af mester seniormesterskabet i dressur

Copyright Ridehesten.com
Sophia Ludvigsen og Blue Hors Quintana. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved Pavo DM-stævnet i dressur i Uggerhalne Rideklub er det søndag pararytterne, der åbner ballet med de to kurfinaler. Men kun fire ekvipager er til start i grad I, II og III (ingen grad II)  præsenteret af NDS Nutrition, er der hele 12 ekvipager til start i grad IV og V præsenteret af DK Company, og her ser vinderchancerne lidt mere åbne ud.

Agria DRF-mesterskabet for U25-ryttere er repræsenteret af 15 ekvipager, og også her er der spænding om, hvordan medaljerne i morges vil fordele sig.

Inden U25-rytterne overlader stadion til seniorrytterne, bruger Helgstrand Dressage muligheden til at få vise nogle af hingstestationens mange avlshingste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos seniorrytterne kom tre af de fire ryttere, som var til start på to heste, i Top-10 med begge deres heste. Da man kun kan ride en hest i Küren, falder der tre heste fra, og det betyder, at nr. 16, 17 og 18 i Grand Prixen også er blandt de 15 rytter, der i morgen skal udgøre Kür-feltet.

De tre sidst startende rytter, er det tre ryttere på podiet i går, og som klassens tredjesidste starter Nanna Skodborg Merrald med Blue Hors Zepter, efterfulgt af Andreas Helgstrand med Jovian og til sidst Carina Cassøe Krüth, der lukker ballet og kan afgøre mesterskabet.

Start- og resultatlister.

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald