Det store aprilnummer er klar

01-04-2019 11:49

Magasinet Ridehesten er nu på gaden med hele 320 sider. Her kan du selvfølgelig læse alt om hingstekåringen i Herning, men bladet byder også på masser af faglige artikler

Copyright Ridehesten.com

Et af årets højdepunkter er for mange Dansk Varmblods hingstekåring i MCH Messecenter Herning. I år blev det fejret 40 års jubilæum og det var en hestefest udover det sædvanlige. Ridehesten var som altid på pletten med både skrivende og fotograferende medarbejdere, som pryder dette blade med både gode historier og flotte billeder. 

Magasinet Ridehestens april nummer rummer hele 320 sider og her kan du læse om alt det spændende der var at opleve, genopleve gode stunder i Herning og fordybe dig i baggrundshistorierne. Se de mange smukke og stemningsfulde billeder og få et godt overblik over resultatet af kåringer, Unghestechampionater og konkurrenceklasser.

Udover det som omhandler Herning, kan man også læse de mange faglige artikler. Blandt andet bliver der sat fokus på hvorfor viden om fangenhed er så vigtig, samtidig med at Lars Mars har taget fat på emnet om styrketræning for rytteren. Advokat Trine Binderup giver en god forklaring på reglerne for syn af hestetrailere mens bladets profilhistorie er om hesteavleren Christoffer Aagaard Melson som mener at der mangler sund fornuft i lovgivningen omkring heste. 

Læs meget mere i det nye nummer af magasinet Ridehesten som også kan læses digitalt.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen