Glæd dig til det nye magasin

27-09-2022 06:33

Trine Askjær-Jørgensen

Det næste nummer af magasinet Ridehesten, oktober 2022, udkommer søndag den 2. oktober og er således snart på vej rundt i landets postkasser. Vi i redaktionen har knoklet for at skabe masser af spændende læsestof – se her, hvad du kan glæde dig til

Copyright Ridehesten.com
På forsiden denne gang er selvfølgelig UVM-vinder Victoria Vallentin og Lyngbjergs St. Paris. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I det kommende oktober-magasin af Ridehesten går vi i dybden med UVM i dressur, som fandt sted her i september. Derfor kan du blive klogere på vinderne i de forskellige årgange, Dansk Varmblods historie ved UVM, markante blodlinjer ved det store stævne, idet både danske og udenlandske hingste gjorde sig bemærkede i resultaterne – og meget mere.

Vi har også en meget interessant og lærerig artikel for både avlere, ryttere og dommere i det næste nummer. Avlskonsulent for Dansk Varmblod Karina Christiansen har nemlig skrevet om definitionen af ridelighed, fordi der både er nyt fra DV ift. Avlsplan 2030, men i det hele taget også for at gøre det klart for folk, hvordan begrebet ridelighed egentlig skal forstås.

Derudover giver dyrlæge Mette Hansen fra Horsedoc Hestehospital nogle retningslinjer og svar på de spørgsmål, mange har, omkring at lægge dækken på hesten; hvordan vurderer man, hvornår det er tid til dækken, om hesten har det for varmt/koldt, og hvad sker der egentlig, hvis hesten fryser eller koger under sit dækken?

Magasinet byder derudover blandt andet på følgende artikler:

  • Profilartikler: Stinna Foldberg, Tristan Tucker og Mathilde Merethe Klaesson
  • Avlerprofil med Lotte Fønsskov og Lars Melgaard
  • Den populære serie: Årets gang på stutteriet
  • DM i military
  • Tips fra Thomas Sandgaard – del 1
  • Tema om at være hesteejer under en inflation
  • Nyt rideakademi åbner på Vilhelmsborg
  • Store Hestedag 2022

Foruden ovennævnte finder du meget andet spændende læsestof i magasinet, der som altid byder på mange flotte billeder som et supplement til teksterne i de mange artikler. 

På vores webshop kan du bestille magasinerne enkeltvis.

Du kan også tegne et 6 måneders abonnement på magasinet Ridehesten – Det koster mindre end en undervisningstime hos en berider, og så kommer det lige direkte hjem til dig hver måned.

Du kan selvfølgelig også læse magasinet online, hvis du tegner et abonnement.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald