Det store aprilnummer er på vej

25-03-2013 07:49

Maja Golles

Glæd dig til det store april-nummer af Ridehesten, som netop nu er på vej til alle abonnenternes postkasser og udvalgte rideudstyrsbutikker

Copyright Ridehesten.com

Ridehestens aprilblad er hvert år mere end et almindeligt Ridehesten-blad. Bladet er en moppedreng næsten på størrelse med to almindelige blade – vi vil nemlig gerne fortælle læserne om alt, der er værd at vide fra hingstekåringen i Herning samtidig med, at der stadig skal være en masse faglig og interessant læsning om ridning og heste, der ikke har med Herning at gøre. Der er derfor rigeligt at glæde sig til!

Jørgen Hvenegaard kommer med gode og brugbare råd til, hvordan man håndterer nogle af de mest problematiske punkter og øvelser i den unge dressurhests uddannelse. Læs bl.a. om, hvordan man forbereder hesten på konkurrencedeltagelse, indlærer changementer og meget mere.

Et tema stiller skarpt på fænomentet kissing spines (torntappe, der rører ved hinanden) -  vi tager fat om problemet og spørger nogle af Danmarks og verdens førende eksperter inden for de forskellige aspekter af problematikken.

Masser af Herning

I Ridehestens aprilnummer sørger vi for, at du ikke går glip af noget fra Herning. Lige fra gallashow og kåringer, over konkurrenceklasser og fremmedryttertest, til messen Hest & Rytter og alle de små sidehistorier - alt sammen har fundet vej til de mange ekstra sider i det store aprilnummer.

Glæd dig!

Glæd dig til masser af underholdning, spændende reportager, flotte billeder og faglige indspark i Ridehestens store aprilnummer. Her på redaktionen blev den veloverståede deadline fejret med kransekage og champagne – mange ugers hårdt arbejde både før, under og efter Herning var afsluttet. Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod resultatet!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen