DM-vinder: – Jeg elsker min hest

05-02-2023 16:44

Annika Knudsen Lorentsen

Det indendørs Agria DRF Mesterskab for juniorryttere er netop afgjort efter en spændende omspringning, hvor Caroline Knudsen leverede det hurtigste ridt og sikrede sig guldet

Der var lagt op til en spændende afgørelse i årets indendørs Agria DRF Mesterskab for juniorryttere, hvor hele ni ekvipager kom ind i dagens finale med et fejlfrit resultat. 

I dag mødte rytterne igen en 135 cm høje bane, og den skulle vise sig at give en del udfordringer. Kun tre af de fejlfrie ekvipager fra fredagens indledende runde formåede at ride fejlfrit i dag, og dermed var det blandt disse, at årets mester skulle findes. 

Copyright Ridehesten.com
Caroline Knudsen med Landlyst Callicon. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Spændende afgørelse
I en spændende omspringning lagde Alberte Filuca Brünning Conradsen ud med en lynhurtig runde på Medina e. Bonaparte Z/ Isotoop (opdr. Lene Sterkopf), og dermed lagde hun pres på de næste to. 

Det slog dog ikke Caroline Knudsen med Landlyst Callicon e. E Bøgegårdens Dicapo/ Coronado (opdr. Karina Pinds) ud, for hun red med alt hvad hun havde, og kom fejlfrit i mål lige nøjagtigt 0,43 sekunder hurtigere end Alberte. 

Copyright Ridehesten.com
Alberte Filuca Brünning Conradsen med Medina. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Sidste mand på banen i omspringningen var Noah Just Broch med Price Dance e. Party Dance/ Cantus (opdr. Christian Kjær), og han fandt desværre ikke rytmen i omspringningen og måtte ride i mål med 12 fejl. 

Det betød, at Caroline Knudsen kunne hænge guldmedaljen om halsen, og det var selvfølgelig til stor glæde for den talentfulde rytter. I videoen nederst kan I se Carolines omspringningsridt. 

– Jeg elsker min hest, fortalte Caroline, som i videoen nedenfor sætter lidt flere ord på, hvordan det er at være indendørs dansk mester 2023. 

Sølvmedaljen gik velfortjent til Alberte Filuca Brünning Conradsen, mens Noah Just Broch kunne modtage bronzemedaljen. 

Copyright Ridehesten.com
Noah Just Broch med Price Dance. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

På fjerdepladsen blev delt af en lille håndfuld ryttere, som alle sluttede med samlet fire fejl. Her var det Mathilde Baaring Kjærgaard, Nicoline Bo Rasmussen, Karoline Sloth Kjær og Sofie Pørksen Conradsen

Dermed mangler kun et indendørs mesterskab at blive afgjort i denne omgang, når ungrytterne riders på banen i deres mesterskabsfinale nu. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen