Dobbelt dansk succes i Wellington

24-08-2020 17:58

Under Floridas palmer har den blot 18-årige danske springrytter Sophia Studd opnået en topplacering blandt stjerneryttere som Kent Ferrington og Ben Maher. Han besatte tredjepladsen i Grand Prix med DV-hoppen Holsteins Matina

Copyright Ridehesten.com
Sophia Studd og Holsteins Matina. Foto: Privat.

I 20.000$ Grand Prix (145 cm) i Wellington i weekenden var 37 ekvipager til start, og blandt dem var internationale topryttere som bl.a. amerikanske Kent Farrington med tre heste og britiske Ben Maher med to heste.

Den 18-årige danske springrytter Sophia Studd var på startlisten med den 11-årige DV-hoppe Holsteins Matina e. Party Dance/ Charmeur (opdr. Familien Holstein), som hun allerede har haft stor succes med. Hoppen ejes af danske Marie Studd, der er bosat i Florida, og det er hendes datter Sophia Studd, der rider Holsteins Matina. Ekvipagen har allerede to topplaceringer i Grand Prix og kunne i weekenden tilføje endnu en.

Efter en dobbelt nulrunde i omspringningens tredje hurtigste tid besatte Sophia og Matina tredjepladsen komfortabelt foran den internationale stjernerytter, Ben Maher, der med sin WEG- og OL-hest Explotion W blev klassens nummer fire.

Copyright Ridehesten.com
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen