Dobbelt guld til Freja Fredslund i dagens finaler

26-11-2017 19:30

Sussi Hort Hollensted

I dag blev finale-vinderne fundet i bronze, sølv og guld-tur til AB RIDEUDSTYR Christmas Show WARM UP pony i Vilhelmsborg. Her vandt Freja Fredslund dobbelt guld

Nyheden fortsætter efter annoncen

I sølv-tur blev vinderen af kategori 1 pony, Freja Fredslund på Romeo´s Hirse. I fredags styrtede hun ellers med den og forstuede sit ben, men trods det vandt hun altså i dag finalen. I kategori 2 vandt hun også, denne gang på ponyen, Romeo´s Galla. Vinderen af kategori 3, blev Caroline G. Rasmussen på ponyen, Whisdom By Jazz. Hun vandt også 2. kvalifikationsrunde lørdag.

Vinder på kun 8 år
Selma hundborg Dresler er bare 8 år gammel. Men det forhindrede hende ikke i at vinde finalen i guld-tur for kategori 3 ponyer. Hun red på ponyen, Flashy Gold Finch, der med sine 22 år er en særdeles rutineret spring-pony. Det var dog første år, at den deltog til Christmas Show Warm Up med Selma Hundborg Dresler som rytter. For kategori 2 ponyer vandt Line Busk Heltborg på ponyen, Gogo M. Line Busk Heltborg vandt også kvalifikationsrunden i fredags. Og for kategori 1 ponyer blev det Anna Sofie Tørnæs på ponyen, Strattonstown Nearly Gone, der løb af med sejren. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vinderne af bronze-tur
Vinderen i bronze-tur for kategori 1 pony, blev Emilie Bækgaard på ponyen, Don´t Touch. Ida Tardrup Frandsen på ponyen, Play Misty For Me, havde ellers både vundet 1. og 2. kvalifikationsrunde, men tog det forkerte spring og kom derfor ikke i betragtning til første pladsen. I kategori 2 vandt Caroline Amalie Kristensen på ponyen, C’edric Vasseur. Hun vandt også 2. kvalifikationsrunden i fredags. Det samme var tilfældet for vinderen af bronze-tur, line Balle Bjerrum på ponyen, Shiva. Hun vandt også sin 2. kvalifikationsrunde. 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner