En spændende tid

26-11-2018 19:43

Johanne Jensen

Ridehesten Juniors faste blogger Johanne har fået en ny hingst i træning, og så har hun været til Christmas Show med sin lillesøster springpony

Copyright Ridehesten.com

Kære Ridehesten Junior

Det har været en super spændende tid.

Jeg har fået en sportsponyhingst i ridning for en avler. Jeg arbejder på at ride styrke i ham, så han kan komme med på B-plan til næste sæson. Vi har netop været til et C-stævne, hvor han vandt klassen. Jeg var faktisk lidt nervøs for, om jeg kunne styre en hingst på stævnepladsen, men heldigvis tog en af mine veninder med, så det gik bare rigtig fint. 

Til Christmas Show
Jeg har også været til Christmas Show på Vilhelmsborg, hvor jeg lånte min lillesøsters springpony. Det var bare så sjovt og spændende at ride i den store hal, som var pyntet mega flot op til jul. Det gik rigtig godt, og vi fik en placering og endte som nummer tolv i finalen. Jeg var godt nok lidt ærgerlig over, at jeg ikke red stærkere i finalen, så jeg vil øge mig i hurtige vendinger, for jeg vil helt sikkert med igen. Det var det sjoveste og hyggeligste springstævne, jeg har prøvet. Både hallen og stalden var varmet op, så det var bare luksus.

Når jeg ikke selv  skulle ride, skridtede jeg ture med de andre, eller så springning og havde det kanonsjovt.  Men jeg skulle jo også hjem og træne dressurponyerne, så jeg havde lidt travlt.   Aurora og jeg skal nemlig til Uggerhalne næste weekend og ride Ecco finalen, så det bliver rigtig spændende.

Copyright Ridehesten.com

Jeg har også været til landsstævne på hende siden sidst. Det var i Hedensted, hvor vi skulle ride PRT og PRM. Vi fik placering begge dage, så det var dejligt, men der var nogle småfejl, som jeg har arbejdet hårdt med min træner på at rette, så jeg håber, det bliver endnu bedre til Ecco.

Kærlig hilsen Johanne

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen