Dobbelt World Cup-sejr til Dorothee Schneider

01-12-2019 06:34

Camilla Tiefensee Schrøder

Dorothee Schneider og Sammy Davis Jr. vandt fredagens World Cup Grand Prix i Madrid med en rekordhøj score, og lørdag vandt de küren. Vigtige kvalifikationspoint til World Cup-finalen stod på spil for tyskeren, som havde aflyst Saab Top 10 i Stockholm til fordel for stævnet i Madrid

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tyske dressurstjerne Dorothee Schneider vil gerne med til World Cup-finalen i Las Vegas i 2020, og denne weekend øjnede hun en chance for at sikre sig pladsen ved kvalifikationen i Madrid.
Det lykkedes hende at vinde en sikker sejr i både fredagens Grand Prix og lørdagens kür med den 13-årige Sammy Davis Jr. e. San Remo/Wenckstern.

Grand Prixen vandt hun med en score på 78.217 procent, hvilket er ekvipagens rekord i Grand Prix til dato, og i lørdagens kür opnåede hun 82.295 %.

Andenpladsen gik begge dage til spanske rytter Claudio Castilla Ruiz, som på sin 14-årige Lusitanohingst Alcaide e. Lobido/Novilheiro formåede at krydse 80%-grænsen i kür for første gang.

Den spanske landsholdsrytter Claudio Castilla Ruiz opnåede hele 80.230 % med lusitanohingsten Alcaide. Foto: FEI

Hollandske Hans Peter Minderhoud og Glock's Zanardi e. Rubels/Avignon indtog tredjepladsen begge dage, og fjerdepladsen begge dage gik til franske Morgan Barbançon på Sir Donnerhall II Old e. Sandro Hit/Donnerhall.