Don Tamino på schweizisk bruttohold

13-11-2018 21:28

Den schweiziske dressurrytter Philine Brunner (tidl. Von Bremen) har i dag meddelt, at hun med sin DV-hingst Straight Horse Don Tamino er udtaget til det schweiziske bruttolandshold

Copyright Ridehesten.com
Philine Brunner og Straight Horse Don Tamino ved UVM 2018 i 7-års klassen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 7-årige hingst Straight Horse Don Tamino e. Totilas/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Straight Horse ApS) har guldmedaljehoppen Bøgegårdens Don Romina som mor og er dermed en yngre halvbror til den tredobbelte UVM-guldvinder og avlshingst Sezuan.

Sidste år repræsenterede Straight Horse Don Tamino Danmark og Dansk Varmblod ved UVM i Ermelo, hvor han blev redet af berider fra Helgstrand Dressage, Anne-Marie Hosbond Berthelsen, der red sig i 6-års finalen med den sorte DV-hingst.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidenhen er Straight Horse Don Tamino solgt til den schweiziske dressurrytter Philine von Bremen, der selv startede hingsten ved UVM i år. Hun er sidenhen blev gift og nu starter under efternavnet Brunner. I weekenden debuterede ekvipagen i Prix St. Georges og vandt. I dag har hun på Facebook meddelt, at hun og Straight Horse Don Tamino fra 2019 er en del af det det schweiziske bruttolandhold i dressur.

– Don Tamino er en meget talentfuld hest, der giver sit bedste hver dag og altid er motiveret; nogle gange endda lidt for meget. Jeg har redet ham lidt over et år, og vi har allerede opnået mange sejre. Han betyder noget helt særligt for mig, og jeg tror, at han har en stor fremtid på det schweiziske hold, så jeg er meget taknemmelig over at være blevet valgt til holdet for landgsomt at introducere Don T til de store klasser, fortæller Philine Brunner til Ridehesten.com.

Flere unge DV-heste fra det danske Stutteri Straight Horse har succes udenfor Danmark for tiden. Den spanske dressurrytter Alejandro Asencio har for få dage siden offentliggjort en video af den 5-årige Straight Horse Sezarion e. Sezuan/ Blue Hors Romanov, hvis mor er Romanik, og dermed har også Sezarion en guldrandet afstamning, da Romanik også er mor til WEG-finalisten Zonik.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen