Dornick-Son - en super pony

06-02-2014 14:14

Britt Carlsen

På Ridehestens Juniors hjemmeside kan man læse den gode historie om superponyen Dornick-Son, der har bragt to ryttere til fire europamesterskaber

Copyright Ridehesten.com

Det kom meget overraskende, da Kristine Koch Bejstrup og Dornick-Son pludselig blev sat af ponydressur landsholdet, lige inden det store EM i Arezzo. Kristine var nærmest på vej til CSIO i Hagen midt i juni, da hun måtte melde afbud til ponylandstræner Jette Nevermann, fordi Dornick-Son var på vej til sin nye rytter, Nikoline Ulrich. 

-Dornick stod egentligt ikke til salg, men så var det, at Nikoline henvendte sig direkte til os og vi blev enig om at de nu godt kunne komme op at prøve den, da den jo skulle sælges på et eller andet tidspunkt. Men jeg ville nu egentlig bestemt ikke af med ham med det samme. Da de så var der, for at prøve ham, så det bare skide godt ud og de passede bare rigtig godt sammen med det samme, fortæller Kristine. Og resten af historien om Dornick-Son, samt mange flere kan du læse på Ridehesten Juniors side som du finder her.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald