Dorothee Schneider er tilbage i sadlen (video)

11-05-2021 09:33

Annika Knudsen Lorentsen

Den tyske toprytter, som for nogle uger siden var ude for en ulykke under en præmieoverrækkelse, er allerede tilbage i sadlen og klar til at gå efter en udtagelse til OL for det tyske landshold

Copyright Ridehesten.com
Dorothee Schneider og Showtime ved EM i Rotterdam 2019. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

Endelig er der gode nyheder fra tyske Dorothee Schneider, som ellers fik en grim oplevelse til en præmieoverrækkelse for et par uger siden. Under præmieoverrækkelsen faldt hendes hest Fohlenhof Rock'n Rose om, og efter, at hesten havde ligget få minutter på jorden døde den. Dorothee selv brækkede sit kraveben ved faldet. 

Copyright Ridehesten.com
Dorothee Schneider og Showtime ved EM i Rotterdam 2019. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

Positive nyheder
Nu er der heldigvis positivt nyt fra den tyske toprytter. Hun er nemlig allerede tilbage i sadlen efter blot tre uger. I et Instagram-opslag viser Dorothee nemlig, at hun er tilbage i sadlen på sin tophest Showtime, og her skriver hun blandt andet. 

– Ja du ser rigtigt, jeg er tilbage i Showis sadel. Vi træner hårdt, så vi snart kan starte igen og frem for alt være i stand til at deltage i den olympiske kvalifikation. Det skyldes i høj grad et fantastiske team af læger, terapeuter og folk med opmuntrende kommentar, at jeg er tilbage i sadlen igen. Men jeg vil især gerne fremhæve den "magiske" neoprenvest, som er blevet speciallavet til mig. Den stabiliserer både kravebenet og ribbenene, og beskytter armen mod kristiske bevægelser. 

Se videoen af Dorothee og Showtime nedenfor. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald