DR-IF inviterer til clinic med Morten Thomsen

20-04-2022 09:42

Christine Krogh Frausing
Skribent

Dansk Ride-Instruktør Forening inviterer til clinic med Morten Thomsen, tirsdag d. 3 maj, hvor der er lagt op til en lærerig dag, hvor han illustrere sit arbejde med heste

Copyright Ridehesten.com
Morten Thomsen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Ride-Instruktør Forening inviter alle medlemmer af DR-IF til Clinic hos Morten Thomsen, tirsdag d. 3 maj 2022, hvor der er lagt op til et eksklusivt arrangement.

Morten Thomsen har siden 1990 levet af at uddanne dressur heste til international topplan. Det kan bla. nævnes at han har avlet og uddannet nogle af verdens bedste dressurheste, og så træner han mange toprytter i både ind-, og udland.

Morten træner blandt andet de to danske topryttere, Andreas Helgstrand og Anna Kasprzak, og så er Morten i dag kendt for sine enestående evner til at uddanne dressurheste i absolut international topklasse, og det har gjort ham til en meget anerkendt træner rundt om i verden.

Morten har blandt andet selv redet til OL, første gang i 1988 Diplomat, og sidst i Sydney i 2000, hvor han red på hesten Gay. desuden har han redet VM, EM og DM flere gange.

Fakta
Praktisk

Arrangementet starter kl 13:00 til en stående sandwich, sodavand og kaffe.

Kl 14:00 og tre timer frem vil Morten fortælle om sit arbejde med hestene illustreret praktisk i hallen med egne ryttere og heste.

Arrangementet finder sted på Mortens private sted: Dressage Arvé - Løgagergårdvej 2, 8600 Silkeborg

Prisen for arrangementet er 250kr, og er for alle der er medlem af DR-IF. Sidste frist for tilmelding d 29/4, læs mere om hvordan du tilmelder dig her.

Er du endnu ikke medlem af DR-IF, så kan du sagtens melde dig ind. Foreningen er åben for alle, der har undervisning/ridning som erhverv. Foreningens formål er at samle alle instruktører i Danmark i en forening, således at de står sammen om at udbrede kendskabet til den korrekte, klassiske ridning. Foreningen står ligeledes bag Ridelærer-, Rideinstruktør- og Berideruddannelsen i samarbejde med Dansk Ride Forbund.


 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner