DR-IF inviterer til clinic med Pether Markne

11-05-2022 07:38

Dansk Ride-Instruktør Forening inviterer til clinic med Pether Markne tirsdag den 24 maj, hvor der er lagt op til dialog med instruktørerne på sidelinjen, mens Pether vil undervise tre hold af tre ryttere

Copyright Ridehesten.com
Pether Markne. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Tirsdag d. 24 maj inviterer DR-IF sine medlemmer til et spændende arrangement, hvor Pether Markne vil undervise tre hold af tre ryttere, men hvor der er lagt op til dialog med instruktørerne på sidelinjen, der meget gerne må byde ind med spørgsmål og kommentarer. 

Pether har deltaget ved OL i dressur tilbage i 2000 og han er en særdeles erfaren underviser i både dressur og springning, og har blandt andet erfaring som landstræner for det norske elitehold i både dressur og springning. 

Konceptet lægger op til en faglig dag med en masse læring, sparring og vidensdeling. Det starter klokken 10:00 og der vil være sandwich, kaffe og hyggesnak efter ridningen. Stutteri Ask lægger hus til, så rammerne for arrangementet er i top. Adressen er: Stutteri Ask, Bogensøvej 254, 5390 Martofte

Arrangementet  er for alle der er medlem af DR-IF og man kan læse mere om pris samt hvordan man tilmelder sig HER.

Er du endnu ikke medlem af DR-IF, så kan du sagtens melde dig ind. Foreningen er åben for alle, der har undervisning/ridning som erhverv. Foreningens formål er at samle alle instruktører i Danmark i en forening, således at de står sammen om at udbrede kendskabet til den korrekte, klassiske ridning. Foreningen står ligeledes bag Ridelærer-, Rideinstruktør- og Berideruddannelsen i samarbejde med Dansk Ride Forbund.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen