Dressur i fokus - fra teori til praksis

11-09-2015 13:08

Trakehner Avlsforbundets støtteforening TAS og Kirstineholm Rideklub indbyder i fællesskab til åbent hus arrangement lørdag den 19. september på Kirstineholm, Århus

DRESSUR I FOKUS er et Åbent Hus arrangement, hvor alle hesteinteresserede på tværs af alle avlsforbund er velkomne. DRESSUR i FOKUS er en faglig dag, men også tænkt som en social dag, hvor der er tid til hygge, spise frokost, shoppe i stande med rideudstyr, se Højgård Hesteklinik, opleve den nyeste teknologi i opvarmning med hestegødning mm.

Dagen starter med Programridningskursus ved dressurdommer Kurt Christensen, hvor der er rides fra LA til Grand Prix. Der er stadig enkelte ledige pladser. Derefter holder dyrlæge Jonas Nørgaard, Højgård Hesteklinik Århus, indlæg om  ”Sportshestens holdbarhed”.

Efter frokostpausen holder berider og medlem af Dansk Varmblods Avlsledelse, Bjarne Nielsen, clinic om ”Hestens bevægelsesmønster og funktion”. Første del er en teoretisk gennemgang, anden del er en praktisk demonstration ridehuset, hvor bl.a. følgende trakehnerhingste vises:

  • Aston Martin/Helene Melsen
  • Placido Domingo/Maria Anita Andersen
  • Dixon Hasserisgaard/Malene Pedersen

Der er gratis entré. Frokost, kaffe, kage mm. kan købes i løbet af dagen. Se program, adresse etc. på vedhæftede plakat og se endvidere på Kirstineholm Rideklubs hjemmeside.

Læs også artiklen i magasinet Ridehesten om TAS, Trakehner Avls Forbundets Støtteforening, i juni-nummeret 2015 (s. 86 og artikel om Caroline Clemmensen).

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen