Dressur i Frederikshavn

06-03-2016 19:05

Nanna Nørgaard

I weekenden har Frederikshavn Ridekub været vært for et indendørs C-stævne i dressur for henholdvis hest- og ponyekvipager.

I frederikshavn ridkelub var der mulighed for at se dressur for ekvipager helt ned til LC1 for ponyerne og op til Prix Skt. George for heste.

Copyright Ridehesten.com
Josefine Friberg LANGAGERS KRACK I LOVE IT

I dagens første klasse LA1 for heste blev det til en sikker sejr til Josefine Friberg på Langagers Krack I love It med hele 73.889%, med hele 7% ned til anden pladsen, hvor det blev Michelle Mosbech Jensen på Jorunsdal's Baresso med 66.481%. Ind på tredje pladsen blev det Pernille Elten Sigsgaard på Møllegårds Rambo med 66.111%.

Copyright Ridehesten.com
Pernille Elten Sigsgaard COSMOS - CHAGALL Vinder af LA3 for heste

I Prix Skt. George blev det Ida Koch Jakobsen på Argos med 69.868% efterfulgt af Charlotte Friberg på Langagers Milliano med 67.895%. Tredje pladsen gik til Lisa Schouenborg Andreasen på Delation med 67.105%

I ponyernes højeste klasse PRI satte Alexander Yde Helgstrand sig sikkert på sejrsskamlen med hele 71.250% på ponyen Jumanji og med hele 4% til anden pladsen, der blev indtaget af Victoria Mosevang Skindbjerg på Magic Zoe Si med 67.500%. Med 65.625% kunne Frederikke Lindegaard indtage trejde pladsen på ponyen Odbjergs Ekko Dream.

Copyright Ridehesten.com
Alexander Yde Helgstrand på Jumanji

Dagens sidste klasse, en LA2 for pony blev vundet af parret Klarissa Petrine Akselsen på Marisha Onique med 69.844%. Anden pladsen med 69.375% blev  indtaget af Matilde Kalstrup Jensen med ponyen Toftegårdens Aqui og ind på tredje pladsen blev det Luna Kølbæk Rosenberg på Wiver af Kongshøj med 67.696%

Se alle resultater fra stævnet via linket her

Copyright Ridehesten.com
Mathilde Kalstrup Jensen TOFTEGÅRDENS AQUI Vinder af LA4 pony

Billeder fra søndagens starter vil kunne ses på Ridehesten.com i starten af næste ugen

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen