Dressuren er i gang ved EM i military

30-08-2019 09:50

Camilla Tiefensee Schrøder

Belgien har lagt sig i spidsen af holdkonkurrencen, mens britiske Laura Collett fører individuelt efter første halvdel af dressuren, som blev afviklet i går ved EM i military i Luhmühlen. Anden halvdel er i gang nu, og Mia Hastrup skal på banen kl. 10.30

Copyright Ridehesten.com
Britiske Laura Collett og London 52. Foto: FEI/Oliver Hardt, Getty Images
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter torsdagens dressur, hvor halvdelen af EM-rytterne var på banen, ligger Belgien nu på en foreløbig førsteplads efterfulgt af Tyskland og Frankrig.

Individuelt har 30-årige Laura Collett, som starter individuelt for Storbritannien, indtaget førerpositionen med sit ridt, som hun fik 25.5 strafpoint for.

– Jeg er selvfølgelig meget tilfreds med det resultat, og det ser spændende ud for fremtiden, udtaler Laura Collett, som er til start på den stadig lidt grønne London 52 e. Landos Quinar, som er 10 år gammel.

Belgien fører holdkonkurrencen
Det er stadig kun halvdelen af rytterne, der har været på banen i dressuren, så meget kan stadig nå at ske ved Longines FEI Eventing European Championship i Luhmühlen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med en samlet score på 57.6 strafpoint ligger Belgien på en foreløbig førsteplads i holdkonkurrencen efter to ridt i går, som begge blev bedømt til 28.8 strafpoint. Værtsnationen Tyskland ligger på andenpladsen med sammenlagt 60.4 strafpoint og har stadig ikke haft deres toprytter, Ingrid Klimke på banen. Hun har starttid med Hale Bob i dag kl. 15.08.
Frankrig ligger foreløbig på tredjepladsen efterfulgt af Italien og Storbritannien.

Se holdstillingen.

Mia Hastrup starter i dag
Dressurklassen i dag starter kl. 10. Mia Hastrup, som starter individuelt for Danmark med den 15-årige Constantin M e. Concetto/Gardeulan II, har starttid kl. 10.30.

Se start- og resultatlisterne

Livestreaming via betalingskanalen FEI TV.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen