DRF Go! forventes lanceret den 2. april

29-03-2013 09:56

På tirsdag den 2. april forventes Dansk Ride Forbunds nye stævneportal DRF Go! at gå i luften 

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto: Ridehesten.com

Flere pilotbrugere har allerede gennemført de første betalinger på DRF Go! uden problemer. Tests viser også, at DRF Go! og DRF Portalen kan fungere samtidigt i en driftssituation, hvilket betyder, at overgangen fra det ene system til det andet gerne skulle blive så smidig som mulig.

Brugernavn og adgangskoder
Almindelige brugere: Vi har oprettet alle, der havde en profil på DRF Portalen, på DRF Go! I modsætning til DRF Portalen skal der på DRF Go! logges ind med e-mailadresse som brugernavn. Vi har også tildelt alle en ny adgangskode. Adgangskoden fås ved at benytte funktionen ”Glemt adgangskode” hvorefter adgangskoden tilsendes e-mailadressen.*

Distrikter, udvalg og rideklubber skal benytte samme brugernavne og adgangskoder som på DRF Portalen. Dvs. ikke en e-mailadresse som brugernavn men bare benytte de nuværende informationer.

*Alle brugere vil i løbet af påskedagene modtage en e-mail med information om ovenstående. Vi har i forbindelse med oprettelsen af de nye logins konstateret dubletter (dvs. personer med samme e-mailadresse) i vores system. Disse personer får en e-mail med information om, hvordan de skal forholde sig.

Support
Da der pt. findes over 15.000 brugere på DRF Portalen, forventer vi, at der bliver ”tryk på” i administrationen i forbindelse med overgangen til DRF Go!, og vi håber derfor på forståelse for, at der i perioder kan være øget svartid ved supporthenvendelser. Husk i denne forbindelse, at DRF Portalen stadig kan benyttes i forbindelse med overgangen til DRF Go!

Læs mere om DRF Go! her

Kilde: Dansk Ride Forbund

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen