DRF søger ny Generalsekretær

21-12-2018 09:27

Britt Carlsen

Dansk Ride Forbund søger i et stillingsopslag en ny Generalsekretær, en erfaren leder til forbundet, der med sikker hånd kan lede både sport og økonomi mod nye resultater

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock

Dansk Ride Forbund sagde i denne måned farvel til den hidtidige generalsekretær i forbundet, og nu er stillingen opslået. I stillingsopslaget skriver forbundet: 

Dansk Ride Forbund søger en samlende og engagerende Generalsekretær. Du er en erfaren leder, der kan gå forrest og med en sikker hånd lede både ildsjæle, økonomi og en levende sport mod nye resultater.

Forbundets markante og fortsatte udvikling kræver en person med ledelsesmæssig pondus og organisatorisk, administrativ og økonomisk kompetence. Du skal evne at arbejde i et politisk system med en valgt bestyrelse og masser af frivillige, hvor du med fælles værdier og retning skal sikre gennemførsel af strategien og forbundets formål.

Vi søger en person, der naturligt kan træde ind i rollen som leder for administrationen, sparringspartner for bestyrelsen og frontperson for den øvrige driftsorganisation. Du kommer til at stå i spidsen for en administration bestående af et velfungerende lederteam og 10 engagerede medarbejdere.  Du vil få ansvaret for at sørge for at medlemmer oplever god kvalitet, og at der er tydelig sammenhæng til forbundets mange frivillige.

Se hele stillingsopslaget HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner