Dufour-masterclass i Devon

23-09-2023 10:27

Trine Askjær-Jørgensen

Cathrine Laudrup-Dufour tager i næste uge til USA, hvor hun i forbindelse med et dressurstævne holder en masterclass, der er sponsoreret af Norcordia

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

På torsdag den 28. september 2023 holder dressurrytter Cathrine Laudrup-Dufour en masterclass i forbindelse med stævnet "Dressage at Devon" i Pennsylvania, USA.

Det er Norcordia, som Cathrine samarbejder med og for nyligt har fået hoppen Vianne i ridning fra, der sponsorerer begivenheden.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Hos NorCordia brænder vi ikke kun for ridesport og at fremme dressuren, vi er også en voksende virksomhed, der er dedikeret til at markere os i rideverdenen. Vi er vildt begejstrede for at kunne annoncere vores samarbejde med verdens nr. 2, Cathrine Laudrup-Dufour. Dette partnerskab er en væsentlig milepæl på vores rejse, og det er et eksempel på vores engagement i hesteverdenen, siger Ulrik Clemmensen, direktør i Norcordia, og fortsætter:

– Som en del af denne spændende satsning har vi taget et væsentligt skridt ved at betro Cathrine med vores 7-årige UVM-finalist, Vianne. Dette partnerskab styrker ikke kun vores dedikation til sporten, men afspejler også vores dedikation til vores hestekammeraters velvære og udvikling. Vores forpligtelse overfor uddannelse, god horsemanship og dressurens kunst passer direkte ind i vores missionen om at styrke hesteverdenen og fremme dressur på den globale scene.

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laudruo-Dufour. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Om Norcordia
I 2021 fusionerede den amerikanske Grand Prix-dressurrytter Catherine Haddad Staller og den danske berider og hestehandler Ulrik Clemmensen deres to virksomheder og skabte sammen med to partnere fra erhvervslivet, Frank Fjord og Brian Hedelund Nielsen, NorCordia ApS, der opkøber, uddanner og sælger dressur- og springheste, heriblandt en del danske heste. En af de heste, der er ejet af Norcordia, er Vianne e. Vitalis/ Ramiro's Bube/ De Niro, der er avlet af netop Catherine Haddad-Staller.

Copyright Ridehesten.com
Hoppen Vianne, som Cathrine Laudrup-Dufour har fået i ridning, ses her til UVM i dressur under sin tidligere rytter fra Norcordia, australske Hope Beerling. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen