Dufour og Bachmann fortsat i FEI's Top 10

08-12-2020 09:27

Danmark besætter fortsat tre pladser i Top 10 på FEI's dressurrangliste, der senest er opgjort pr. 30/11. Det er Cathrine Dufour med to heste og Daniel Bachmann Andersen med én

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Bohemian ved World Cup på Vilhelmsborg. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der har ikke været mange internationale ridestævner, som har kunnet rykke på FEI's dressurrangliste, og således er den aktuelle Top 10 pr. 30. november 2020 uændret, og man skal længere ned ad ranglisten, før der er sket rokeringer.

Således finder man på sjettepladsen dansk Cathrine Dufour og den blot 10-årige Bohemian e. Bordeaux/ Samarant, der senest har sejret ved World Cup-stævnet på Vilhelmsborg. Lige efter på syvendepladsen ser man igen Cathrine Dufour, der her figurerer med den 17-årige DV-vallak Atterupgaards Cassidy e. Caprimond/ Donnerhall (opdr. Atterupgaard), der senest har samlet point ved deres World Cup-sejr i Göteborg tidligere på året.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Anden danske rytter i Top 10 er Daniel Bachmann Andersen, der her fortsat figurerer som nr. 10 med den 16-årige avlshingst Blue Hors Zack e. Rousseau/ Jazz og igen besætter 14. pladsen med den 12-årige hingst Blue Hors Don Olymbrio e. Jazz/ Ferro. Mens sidstnævnte fortsat har skadespause, nyder Zack fortsat at være fit og i fuld træning.

Næste danske islæt på FEI's verdensrangliste i dressur finder man på 39. pladsen i form af Carina Cassøe Krüth og den blot 9-årige DV-sølvmedaljehoppe Heiline's Danciera e. Fürstenball/ De Niro (opdr. Stald Heiline), der vandt sølv ved DM 2020.

FEI's dressurrangliste pr. 30. november 2020.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen