DV/DV-Event A/S søger ny direktør

15-02-2024 19:09

Dansk Varmblod og DV-Event A/S søger ovenpå Casper Cassøe Krüths opsigelse en ny direktør. Vi bringer DV's jobopslag her

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Har du lyst til at være en del af et dynamisk og innovativt avlsforbund? Så er stillingen som Direktør hos Dansk Varmblod måske noget for dig! Dansk Varmblod er Danmarks førende avlsforbund inden for avl af dressur- og springheste.

Dansk Varmblod er en virksomhed, hvor du vil få muligheden for at kombinere din passion for heste med opgaver inden for ledelse og økonomi. Som Direktør for Dansk Varmblod skal du bl.a. varetage ledelsen af forbundets sekretariat, der er opdelt i en række kompetenceområder, herunder også den daglige ledelse af Det Nationale Hestesportscenter, Vilhelmsborg. Din primære opgave som Direktør vil være at arbejde for, at Dansk Varmblod forbliver førende inden for avl af dressur- og springheste. Endvidere skal du være med til at motivere og mobilisere alle forbundets frivillige kræfter.

Direktørens virke foregår dels internt i forhold til den politiske ledelse og sekretariatets medlemsydelser, dels eksternt i forhold til mange interessenter og samarbejdspartnere. Forbundet arbejder med en overordnet strategiplan, som direktøren skal sikre opfølgning af.

Copyright Ridehesten.com

Stillingen ønskes besat med en markant og lydhør leder med politisk flair og gode analytiske evner. Der lægges vægt på leder- og samarbejdsevner, økonomisk indsigt, administrativ og organisatorisk erfaring samt gode sproglige og kommunikative evner. Branchekendskab og viden om avl af rideheste vil være en styrke.

For den rette kandidat venter et spændende job i en ambitiøs og slagkraftig organisation med engagerede medlemmer.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Løn fastsættes efter konkret forhandling.

Tiltrædelse: 1. juni 2024 eller efter aftale.

Du kan læse mere om Dansk Varmblod på hjemmesiden, og se jobopslaget HER.

Vil du høre mere, så kontakt forbundets formand Jan Pedersen på telefon 2094 9078 eller e-mail formand@varmblod.dk.

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du fremsende din ansøgning senest d. 1. april til:

Jan Pedersen, Lundgårdsvej 21, 9510 Arden eller til ovenstående mailadresse.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen