Så er hestene klar i Boxen (video)

06-03-2019 12:33

Nu er hele MCH Messecenter Herning omdannet til et gigantisk event med hesten i centrum, boksene er klar og Boxen er parat til at tage imod. Direktør Casper Cassøe er lidt træt, men meget tilfreds med hele det store setup – og der er endnu flottere i Herning i år

Copyright Ridehesten.com
Direktør Casper Cassøe nyder lige at sidde et øjeblik i VIP-logen inde i Boxen, inden han igen må påtage sig nye opgaver.

Når man går ind mod Krafft Arena Hal M, går man gennem et stort område, hvor der er effekter, kostumer, billeder, video med meget mere fra de seneste 39 års hingstekåring i MCH Messecenter Herning. LED-skærmene og storskærmen lyser op i Jyske Bank Boxen, og snart begynder de første bedømmelser og konkurrencer under arrangementet. 

Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe har været igang i mange timer, siden han kom til Herning i lørdags, for at få det hele til at spille overalt i hallerne. Hestene er ankommet i staldene i går og i dag. De bliver tjekket, inden de går i stalden, så det har givet noget kødannelse, men det har rytterne og hingsteholderne taget med godt humør, fortæller han. 

Copyright Ridehesten.com
Der er lige nu fri ridning inde i Boxen, hvor Blue Hors Unghestechampionat i dressur starter kl. 18.

Der er nu udsolgt til gallashowene fredag og lørdag aften, og så skal man være hurtig på tasterne, hvis man gerne vil se den interessante clinic med Cathrine Dufour – der er pt. 65 billetter tilbage i online salg, og en smule at købe ved indgangen. 

Selv glæder Casper sig "til det hele", som han siger i et web-tv-interview, som du kan se og høre her i nyheden. Han indrømmer dog, at gallashowene, der er udsolgte, er noget, han især ser frem til. Man kan godt glæde sig, og selvom showudvalget har holdt kortene lidt ind til kroppen, så fortæller Casper, at vi bl.a. kan se frem til at høre Julie Berthelsen synge "This is me", mens Nanna Merrald rider Blue Hors St. Schufro i hallen. 

I videoklippet nedenfor kan du høre Casper fortælle meget mere om hele arrangementet. Og så kan man se tidsplan, startlister og resultater HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen