ECCO Cup i gang hos Solrød Rideklub

09-10-2021 06:43

Annika Knudsen Lorentsen

Det tredje kvalifikationsstævne i ECCO Cup for pony er i fuld gang hos Solrød Rideklub, hvor de unge ryttere i går leverede mange flotte ridt. Halvdelen af 1'er ponyerne red deres første ECCO Cup-klasse i går, anden halvdel rider i dag og det samme gør alle 2'er pony ekvipagerne

Copyright Ridehesten.com
Cornelia Munch Sinding med AJ Don't You Forget About Me. Foto: Ridehesten.com/Mie Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Både kategori 2- og 1-ponyerne rider ved denne kvalifikation PRT og Kür og der er mulighed for at få dobbelt så mange point med hjem sammenlignet med de to forrige kvalifikationsstævner, da stævnet afvikles som et Jackpot stævne. Stævnet hos Solrød Rideklub startede i går, hvor den første halvdel af 1'er ponyerne red deres PRT i ECCO Cuppen. 

Sejren i gårsdagens afdeling gik til Cornelia Munch Sinding med AJ Don't You Forget About Me, som i dag red til hele 75,214%. Andenpladsen gik til Caroline S. Jørgensen med Dr. Doolittle, mens Alberte Josefine Harsbo og Divino van Stal Romano vandt tredjepladsen. 

Fakta
Om ECCO Cup

Formålet med ECCO Cup’en at fremme den danske ungdomselite indenfor dressursporten, således at ekvipagerne får mulighed for at dygtiggøre sig til at konkurrere på internationalt niveau. ECCO Cup strækker sig fra kategori II ponyer til ECCO U25 Grand Prix og understøtter dermed de unge talenters rytterkarriere i et kontinuerligt forløb. 

Læs mere om ECCO Cup HER.

Anden halvdel af 1'er ponyerne skal ride PRT i dag, og det sammen skal 2'er ponyerne. Kür-finalerne afholdes i morgen, søndag, hvor der også er B-finaler for de ekvipager, der ikke kvalificerer sig. Foruden ECCO Cup-klasserne afholdes der også en række andre klasser ved stævnet. 

Følg start- og resultatlister for alle klasser HER

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing