ECCO Cup i Solrød afgjort

08-10-2023 17:50

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har rytterne, der er til start i ECCO Cup-kvalifikationen hos Solrød Rideklub, redet kür, og dermed blev kvalifikationen afgjort

Copyright Ridehesten.com
Laura Qvist med Der Kleine Lord. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Både kategori II- og I-ponyerne har været i gang ved deres tredje ECCO Cup-kvalifikation hos Solrød Rideklub. Dagen i dag bød på kür, som var afgørende for hvem der sejrede i de samlede kvalifikationsresultater. 

Hos kategori II-ponyerne blev det Ingeborg Elizabeth Schou med FS Calimero e. FS Dior de Lux/ FS Challenger der tog en sikker sejr. Det gjorde hun med 74,625 procent i dagens kür, hvor dommerne tildelte ekvipagen en hel del 8-taller, og hvor særligt den frie trav kan fremhæves. 

Ida Bøllingtoft Asmussen tog andenpladsen med She Nett Højgaard e. Nemax/ Soul Charfilo, mens Emma Sofia Elsass med Traeumer e. Trentino/ FS Pour l'Amour tog tredjepladsen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Laura Qvist bedst hos kategori I
I kategori I-ponyernes kür var det Laura Qvist med Der Kleine Lord e. Der Feine Lord der tog sejren. Det gjorde hun med 76,084 procent. Ekvipagen blev blandt andet belønnet med 8,5 af en af dommerne for deres rytme ridtet igennem, og deres samlede galop med volte udløste også flotte karaktere. 

På andenpladsen blev det Emilie Hansen med Bossa Nova Bitsch e. Power and Paint/ FS Champion de Luxe (opdr. Stald Bitsch), mens Ida Bøllingtoft Asmussen med Lykkebo Double Up e. Jestis Duke/ Pour Amour tog tredjepladsen. 

Resultater fra stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner