ECCO - titelsponsor for EM 2013

22-10-2011 21:37
Når MCH Messecenter Herning åbner dørene til det dobbelte europamesterskab i springing og dressur for seniorer samt paradressur bliver det med den verdensomspændende skoproducent ECCO som titelsponsor
Copyright Ridehesten.com
ECCO går forrest i forhold til afviklingen af europamesterskaberne 2013 og giver deres ultimative opbakning ved at træde til som eventsponsor for EM i Herning, der får navnet ECCO FEI European Championships Jumping & Dressage 2013. Repræsentanterne for ECCO: Hanni Toosbuy Kasprzak, Anna Kasprzak samt Morten Lauge Jensen, Leder of Development, Global Marketing flankeres af arrangørerne bag JBK-stævnet Bo Kristoffersen og Jens Trabjerg. (Foto: Ridehesten)

Der er alle muligheder for, at det dobbelte europamesterskab i springning og dressur samt paradressur i MCH Messecenter Herning 2013 kan bliver et aldeles fremragende arrangement. Alle gode og professionelle kræfter er gået sammen om at gøre dette internationale mesterskabsstævne til en milepæl i international ridesport. For at kunne løfte et arrangement af denne kaliber kræver også støtte fra erhvervslivet og her er ECCO igen gået i front og bidraget til de økonomiske rammer omkring stævnet. Ridesport og i særdeleshed dressursporten er en passion for ECCO's bestyrelsesforkvinde Hanni Toosbuy Kasprzak, og i pressemedelesen udsendt lørdag aften under JBK Horseshow forklarer hun: ”Så stor en begivenhed fortjener opbakning fra alle kanter. Vi skal vise hele hesteverdenen, at vi i Danmark kan løfte sådan et arrangement. ECCO går forrest og bidrager til de økonomiske rammer – nu skal vi stå sammen og lave et arrangement der giver genlyd. Gennem dette får dansk ridesport også et løft og flere får øjnene op for sporten” Når Danmark bliver internaional ridesports centrum i Herning fra den 21. – 25. august 2013 er det JBK Horse Shows, Sport Event Denmark, Herning Kommune og Dansk Ride Forbund, der vil tage mesterskaberne til nye højder. Det er en opgave som de erfarne arrangører ikke kan løfte alene. Foruden et stort antal frivillige hjælpere, så skal arrangørerne finde midler til at afvikle mesterskabet. ECCO's initiativ til at gå først og vise vejen har været af umådelig stor betydning for arrangørerne. Eventsponsoratet er en rammeaftale og indgår som en del af en tre-årig samarbejdsaftale mellem JBK Horse Shows og ECCO. ”Vi er naturligvis fantastisk stolte over, at en så velrenommeret og global virksomhed som ECCO indgår et langvarigt samarbejde med JBK Horse Shows. Vi ser utrolig meget frem til samarbejdet og tror på, at vi sammen kan skabe ridesportsoplevelser i særklasse” siger direktør i JBK Horse Shows, Jens Trabjerg. Også ECCO ser frem til samarbejdet; ”Vores samarbejde med JBK Horse Shows gennem adskillige år har overbevist os om, at JBK Horse Shows som stævnearrangør har formatet, erfaringen og det rette drive til, at skabe denne event og sætte nye standarder for ridesportsbegivenheder på dansk jord.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen